Moara Gliga la Carrefour!

Pentru ca experienta cumparaturilor, in Shopping City Piatra Neamț , nu poate fi una completa, fara un dulce de calitate, am deschis punctul de vanzare cu produse de cofetarie-patiserie Moara Gliga, la parter, langa zona Info Clienți Carrefour….

Si pentru ca ceea ce ne defineste sunt : Traditia, Calitatea si Rafinamentul , te asteptam la standul nostru  sa retraiesti senzatia gustului din copilarie al prajiturilor de casa, facute dupa retetele traditionale, sau delicioasa inghetata artizanala, creata in laboratorul nostru, cu ingrediente 100% naturale…

Poti servi produsele noastre la standul Moara Gliga din Shopping City, sau poti cumpara pentru acasa, pentru cei dragi, prajituri la bucata sau la Kg, torturi proaspete, saratele, covrigei cu branza, cornulete cu nuca….si  multe alte sortimente de produse!

Iar daca ai de organizat o petrecere/un eveniment festiv, in familie, intre prieteni, sau de ce nu, cu colegii de serviciu, noi suntem solutia cea mai buna si la indemana, rasfoieste catalogul de produse aflat la stand si consulta specialistii nostri atat de la punctul de vanzare cat si de la laborator.

Poti comanda torturi personalizate/tematice, torturi aniversare de ciocolata sau diplomat, iar pentru petrecerile de copii, iti sugeram monoportii de tarte de fructe sau crème de vanilie/ciocolata, briose, platouri cu prajituri atent aranjate, organizam chiar si Candy Bar (bufeturi tematice de dulciuri special concepute si personalizate conform evenimentului).

De curand preluam si comenzi de torturi pentru nunti/botezuri..

Nu ai cum sa treci pe langa standul nostru din Shopping City Piatra Neamt si sa nu te opresti ….te asteptam ! iar de restul, ne ocupam noi !

Echipa MOARA GLIGA.

 

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicata.