Moara Gliga – in plin proces si continua dorinta de crestere si dezvoltare

@MoaraGliga suntem in plin proces si continua dorinta de crestere si dezvoltare. Intr-o astfel de etapa avem oricand nevoie de oameni bine pregatiti, oameni valorosi,… oameni care sunt deschisi sa fie o parte activa la cresterea si dezvoltarea companiei, fiind (in mod evident), rasplatiti corespunzator eforturile depuse.

Fie ca esti un om cu experienta de munca si de viata, fie ca esti tanar cu mai putina experienta, insa cu dorinta de a pune in aplicare un anumit proiect pe care il consideri viabil (in industria alimentara/FMCG),.. te asteptam la o discutie deschisa si prieteneasca la biorurile Moara Gliga.

Suntem o companie care, in cei peste 23 de ani de activitate, si-a demonstrat respectul fata de oameni, grija continua pentru optimizarea conditiilor de lucru precum si flexibilitatea si bunele intentii fata de toti angajatii.

Pe scurt, in cifre,… Moara Gliga are momentan 111 angajati din care peste jumatate  52%, sunt de peste 5 ani in companie. Mai mult decat atat, aproape o treime din numarul total de angajati  31%, sunt de peste 10 ani alaturi de noi. 

staff-mg2016Nu putem decat sa fim bucurosi si mandri de aceste cifre, insa cu siguranta ele nu ar fi aratat astfel daca nu am fi avut o echipa de oameni valorosi carora, noi ca si companie, le-am oferit intotdeauna respect, consideratie si rasplata pentru munca lor.

Asadar, daca doresti sa te dezvolti in cariera alaturi de o echipa de oameni valorosi de la care ai ce invata, te asteptam!

Moara Gliga
Str. 1 Decembrie 1918 Nr. 100 Piatra Neamt
resurseumane@moaragliga.ro
0233.216637
www.moaragliga.ro
https://www.facebook.com/moaragliga/Logo fara background

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicata.