Despre Moara Gliga

Afacerea Noastra

Din 1940, Brutaria Moara Gliga a produs paine de cea mai buna calitate in zona veche a orasului. ‘Nume Prenume’ a simtit ca orasul Piatra Neamt este locul perfect sa inceapa productia de paine traditional romaneasca.

Ce face painea Moara Gliga unica ? Fiecare paine, cornulet, covrig, sau orice din gama Gliga este preparat prin metode traditionale, metoda care era comuna inaintea modernizarii fabricilor. Amestecam ingredientele folosind retete unice care sunt atemporale si de neuitat. Oferim o gama completa de paine, checuri, prajituri asortate si nu in ultimul rand torturi, toate preparate cu ingrediente de cea mai inalta calitate.

 

Nevoile Clientilor

Desi traditia este importanta cand vine vorba de brutarii, la fel de importante sunt nevoile clientilor care sunt in permaneta schimbare. Noile produse cum ar fi torturile Gliga, produsele fara gluten sau fara zahar fac deliciul noilor gusturi.

Suntem in contact permanent cu clientii nostrii si impreuna putem crea lucruri extraordinare care aduc doar rezulate pozitive si satisfactie totala.