Cofetarie la comanda

„Your wish is our command!„…

Mai exact….dorintele tale in materie de torturi, prajituri, briose, eclere sau orice alt produs de cofetarie, facut dupa retete traditionale si cu ingrediente naturale de calitate, produse de o echipa dedicata si experimentata de patiseri /cofetari  , pot deveni realitate, la tine acasa sau la birou, la aniversarea casatoriei sau la petrecerea celor mici din familia ta… sau la orice alt eveniment special din viata ta sau a familiei tale!

Oferim o gama larga de produse si daca standurile noastre cu produse de cofetarie-patiserie din Shopping City Piatra Neamt si din Galleria Mall Piatra Neamt, nu te-au convins inca de calitatea produselor si de dedicatia si grija  noastra in prepararea produselor si multumirea clientilor, te invitam sa rasfoiesti catalogul de produse aflat la standuri, alege ce ti se potriveste, functie de evenimentul din viata ta…si plaseaza comanda! Restul…il facem noi….

Ce iti oferim:

  • torturi decorate in pasta de zahar
  • torturi consacrate, de tipul: ciocolata, trio-chocolate, diplomat, ganache de ciocolata, caramel, mousse de ciocolata
  • torturi tematice pentru zile de nastere copii (personalizate cu personajul preferat din desenele animate…sau functie de tematica petrecerii)
  • briose cu topping, simple sau umplute
  • eclere cu vanilie sau ciocolata si glasse de ciocolata neagra, alba sau ness
  • platouri de prajituri: dobos ciocolata, dobos caramel, alcazare cu nuca, rulada de ciocolata
  • platouri de prajituri asortate

Preluam comenzi si de torturi pentru nunti/botezuri…si ne pricepem chiar bine, dupa feed back-ul primit de la clientii nostri.

Comenzile pot fi plasate, fie direct la vanzatorii de la standurile Moara Gliga, fie in scris, pe adresa de email: productiemg2@moaragliga.ro, fie telefonic , la urmatoarele numere:

LABORATOR: 0371 384 994

GALLERIA MALL: 0735 214 698

SHOPPING CITY : 0724 260 113

 

Cu drag,

Echipa Moara Gliga 🙂

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other