Povestirile lui Nea’ Mihai,… de 19 ani la #MoaraGliga

Din cadrul povestilor de succes si a oamenilor valorosi care fac parte din echipa Moara Gliga, discutam astazi cu Nea’ Mihai, adica Dl. Mihai Ciubotaru, de 19 ani o parte importanta a echipei noastre.

Cu Nea’ Mihai daca te asezi la vorba, afli multe povestioare, istorisiri si intamplari inedite de la inceputurile Moara Gliga: “La inceput erau doar 2 masini si caram grau si faina de grau tocmai de la Arad, Buzau sau Tulcea si sare de la Targu Ocna. Atunci nu primeam transporturile de la furnizori in curtea fabricii, ci mergeam noi dupa ele sa le aducem.

Astazi lucrurile sunt mult evoluate, sunt multe schimbari inspre bine. Toate lucrurile se fac doar cu planificare in prealabil, cu cronograme prestabilite si un flux de productie foarte bine pus la punct. Cele 2 masini s-au transformat intr-o flota de 24 de masini iar furnizorii ne calca aproape zilnic pragul cu transporturi de marfa.

Nea’ Mihai se afla astazi pe pozitia de Sofer – Transporturi Speciale, fiind cel care se ocupa de transportul fainurilor de la moara noastra din Dragomiresti, Jud. Neamt, la brutarie in Piatra Neamt, precum si alte de alte curse in regiune sau in tara.IMG_8632

Ce v-a tinut 19 ani la Moara Gliga?

Pentru mine Moara Gliga este aproape ca familia mea. In toti acesti ani am gasit aici intelegere pentru problemele aparute si mi s-a oferit intotdeauna siguranta si respect. Nu as schimba nimic la activitatea mea! Imi place felul cum sunt tratat: ofer respect si primesc respect!

De exemplu, o data am fost sa aduc grau de la granita, de pe langa Vaslui. Am baut apa de la o cismea de pe drum si mi-a fost foarte rau. A doua zi de dimineata, a venit dl. Gliga sa vada ce am patit si sa ma duca la policlinica pentru tratament. … eu lucrurile astea nu le pot uita!”

Ce va place cel mai mult la ceea ce faceti?

In primul rand imi place ca toata activitatea este foarte bine organizata, fiecare stie exact ce are de facut, cand trebuie sa faca, etc. Nu exista loc de dubii sau supozitii. Acest lucru imi creeaza un confort in munca zilnica. Imi place atunci cand reusesc sa rezolv diferite probleme de lucru si sunt mandru daca le-am solutionat intr-un timp scurt. De asemenea, atunci cand sunt in deplasare intr-o cursa, imi place ca intalnesc oamenii noi, ceea ce ofera o dinamica activitatii mele.

Ne puteti da un exemplu de satisfactie a muncii dvs.? … “De-a lungul anilor am avut multe motive de satisfactie vis-a-vis de munca mea. Sunt mandru cand vad pe rafturile magazinelor produsele Moara Gliga pentru ca stiu ca am avut si eu o mica contributie la crearea lor. Imi aduc aminte, in anii ’97-’98 cand deja aparusera multe brutarii in zona noastra (Moara Gliga fiind una dintre primele de pe piata), deci exista o diversitate de panificatie, … se intampla foarte des ca oamenii sa stea la rand pentru painea Moara Gliga, chiar daca painea de la concurenta era la raft, cativa metri mai incolo! Preferau sa astepte la rand decat sa consume alta paine… De multe ori ma urcam repede in masina si mergeam cu cate un transport suplimentar pentru a ajunge paine tuturor oamenilor ce stateau la rand.”

Nea’ Mihai ocupa un loc special in echipa noastra si este in acelasi timp un exemplu de loialitate, constiinciozitate si bun simt.

Felicitari pentru intreaga dvs. activitate la Moara Gliga si va dorim mult succes in continuare!

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicata.