Acum, in saptamana mare, premergatoare Pastelui 2016, ne-am gandit sa va venim in ajutor cu pregatirile pentru a va usura munca din aceasta perioada. Asadar, am pus la punct toate detaliile pregatirii pentru productia de Pasti. Vedeta acestui an este, fara indoiala, noul cozonac 100% natural, facut din aceleasi ingrediente pe care le folosim cu totii in casa pentru prepararea cozonacului, si anume:
Ingrediente blat:
faina alba, lapte praf, unt 82%, oua, zahar, drojdie, sare, esenta vanilie & portocale
Ingrediente umplutura:
nuca fiarta, stafide, lapte praf, zahar, scortisoara, aroma vanilie
Dozare:
Fiecare cozonac are greutatea de aproximativ 1 kg dupa coacere, din care:
- 545g aluat
- 500g umplutura
- 50g stafide … asadar 50% aluat si 50% umplutura ?
…nu ne credeti pe cuvant!…mai bine incercati noul #Cozonac #Natural @MoaraGliga pentru a va convinge singuri.
Mai multe imagini gasiti pe website-ul www.moaragliga.ro, click aici –>CozonacNatural@MG