Noul COZONAC NATURAL @MoaraGliga

Acum, in saptamana mare, premergatoare Pastelui 2016, ne-am gandit sa va venim in ajutor cu pregatirile pentru a va usuraMOARA GLIGA munca din aceasta perioada. Asadar, am pus la punct toate detaliile pregatirii pentru productia de Pasti. Vedeta acestui an este, fara indoiala, noul cozonac 100% natural, facut din aceleasi ingrediente pe care le folosim cu totii in casa pentru prepararea cozonacului, si anume:patiserie proaspata

Ingrediente blat:

faina alba, lapte praf, unt 82%, oua, zahar, drojdie, sare, esenta vanilie & portocale

Ingrediente umplutura:

nuca fiarta, stafide, lapte praf, zahar, scortisoara, aroma vanilie

Dozare:

Fiecare cozonac are greutatea de aproximativ 1 kg dupa coacere, din care:

  • 545g aluat
  • 500g umplutura
  • 50g stafide … asadar 50% aluat si 50% umplutura ?

…nu ne credeti pe cuvant!…mai bine incercati noul #Cozonac #Natural @MoaraGliga pentru a va convinge singuri.

Mai multe imagini gasiti pe website-ul www.moaragliga.ro, click aici –>CozonacNatural@MG

Pofta buna!

patiserie proaspata