Nicoleta Corchez si rolul pe care si-l asuma in echipa, de #10ani @Moara Gliga

Haideti sa ne incepem saptamana intr-o nota pozitiva si optimista! Noi am facut-o deja discutand cu Nicoleta, care emana 1 tona de energie / minut si in acelasi timp multa determinare si volubilitate.filigrafie MG

Asadar, Nicoleta Corchez – povestea ei la Moara Gliga a inceput in Aprilie 2006, cand, desi nu absolvise inca scoala, a auzit de oportunitatea unui post de ambalator la Moara Gliga: “Lucram la Moara Gliga si invatam in acelasi timp. Nu a fost usor insa doream sa imi fac experienta in munca si am considerat acest post ca fiind un bun punct de start.”

In ultimii 6 ani Nicoleta activeaza in cadrul echipei Moara Gliga ca Gestionar in Depozitul de Franzelarie, fiind o parte importanta a echipei de productie. Datorita spiritului ei energic si a faptului ca este un om deschis care nu da niciodata inapoi atunci cand vine vorba despre o activitate noua, Nicoleta si-a asumat mai multe roluri de-a lungul timpului: “Am fost si sef de depozit in brutarie, am fost si gestionar la laboratorul de patiserie Moara Gliga,… in principiu am suplinit pentru colegi de-ai mei oriunde a fost nevoie!Ncorchez

Daca ar fi sa ne gandim la un joc de carti, in care fiecare carte (cu numele si rolul ei bine definit) reprezinta un om din echipa, Nicoleta ar fi Joker-ul, … pentru ca intotdeauna echipa s-a putut baza pe ea sa “umple un spatiu gol” acolo unde a fost nevoie si atunci cand a fost nevoie!

Este clar ca Nicoletei ii place ceea ce face, … insa am intrebat-o ce ii place cel mai mult la serviciul ei @MoaraGliga si ce o motiveaza sa vina la lucru in fiecare zi cu zambetul pe buze si plina de energie pozitiva, de 10 ani de zile? “Imi place echipa cu care lucrez, colaborez foarte bine cu colegii mei ingineri de tura. Imi place ca, atunci cand am avut o mica problema sau o nevoie, am fost inteleasa si respectata, reusind intotdeauna sa mentin un echilibru stabil intre familie si munca. Imi place cand merg sa suplinesc alti colegi (in special la laboratorul de patiserie) pentru ca invat intotdeauna lucruri noi,.. insa nu as vrea sa lucrez definitiv acolo, tot aici in sectia de panificatie ma vad ramanand.”

Ce reprezinta satisfactia muncii pentru tine? … “Sunt bucuroasa cand vad ca se cauta si se cumpara produsele Moara Gliga. Este normal sa fie asa, pentru ca nu doar eu ci o intreaga echipa de oameni muncesc mult, cu grija si sunt dedicati realizarii unor produse bune, calitative si naturale!

Daca ai putea sa schimbi un singur aspect al muncii tale sau a conditiilor de munca, care ar fi acela? … “Imi place ceea ce fac, deci mare lucru nu as schimba,…insa chiar daca avem aici o echipa frumoasa, bine conturata si experimentata,… in anumite situatii as dori sa fie mai multa transparenta intre noi! Atat!”Ncorchez-2

Multumim Nicoleta pentru preseverenta, loialitatea si deschiderea de care ai dat dovada zilnic la servici in ultimii 10 ani si nu in ultimul rand pentru asumarea rolului de Joker in echipa Moara Gliga, un rol care presupune multa flexibilitate, adaptabilitate si putere de munca.

Mult succes in continuare!

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicata.