Let`s Do It,Romania! Actiune de ecologizare a Lacului Izvorul Muntelui (Bicaz), ”Vremea curateniei”

Asociatia Sens Civic,organizeaza in perioada 9-11 Septembrie sub egida Let`s Do It,Romania! actiunea de ecologizare a Lacului Izvorul Muntelui (Bicaz), ”Vremea curateniei”.vremea curateniei

Moara Gliga sustine cu convingere aceasta actiune, … acest mic pas facut catre implinirea unui tel ce ar trebui sa ne aduca in normalitate, o Romanie mai curata pentru viitor! Ne bucuram sa luam parte la o astfel de actiune, nu doar in calitate de sponsori cat si prin prezenta fizica la locul faptei!

Weekendul acesta va asteptam sa luati parte la aceasta frumoasa si ampla actiune de voluntariat!

Planul este ca ulterior, sa se militeze pentru conceperea unui plan de dezvoltare durabila in ceea ce priveste ecologia. In urma ecologizarii nu ne vom lasa fara a duce la indeplinire, impreuna cu partenerii din proiect si specialisti in domeniu, un proces de imbunatatire a legislatiei si politicilor publice din domeniul protectiei mediului, pentru ca este inadmisibil sa ne batem joc in continuare de natura sufocand-o in gunoaie.

gunoaie-bicaz

Evenimentul este pregatit impreuna cu Institutia Prefecturii Neamt, Centrul de Voluntariat Neamt, Asociatia Juvenala si sustinut de alte peste 30 de organizatii si institutii: Consiliul Judetean Neamt, Primariile Bicaz, Hangu, Poiana Teiului, Ceahlau, Grinties, Borca, Farcasa, Inspectoratul Scolar Judetean Neamt, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Neamt, Hidroelectrica, Serviciul de Gospodarire al Apelor Neamt, Garda de Mediu, ADI Eco Neamt, Capitania portului Bicaz, Salvamont Neamt, SC Rotmark SRL, Clubul Sportiv Ceahlaul, Asociația pentru Sprijin Comunitar, Asociatia Nationala de Combatere a Braconajului si Poluarii Filiala Neamt, Consiliul Local al Tinerilor, Asociatia Parinte in Floresti si partenerii media.

Lacul-Izvorul-Muntelui-1

#LetsDoItRomania #VremeaCurateniei #LaculBicaz #BicazIsDirty

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicata.