Gama Fitness

Cuprinde 8 sortimente cu adaos de fibre de grau (tarate sau graham), secara, ovaz sau multicereale, cu un aport energetic redus si care contribuie la imbunatatirea tranzitului digestiv.

1. Painea feliata cu faina de SECARA 400g

Ingrediente: faina integrala de grau si faina integrala de secara (60%)moara gliga

2. Paine feliata cu faina alba si OVAZ 400g

Ingrediente: faina alba de grau, 20% faina integrala de ovaz si fulgi de ovaz, seminte de in galben si floarea soareluimoara gliga

3. Paine feliata cu TARATE 400g

Ingrediente: faina alba de grau, faina neagra de grau, tarate de grau 14%, drojdie, ulei, enzime naturalemoara gliga

4. FIBROPAN – specialitate feliata cu tarate 150g

Ingrediente: faina alba de grau, faina neagra de grau, tarate de grau 13%, sare, drojdie, ulei, enzime naturale

5. Specialitate feliata din faina GRAHAM 150g

Ingrediente: srot de grau 44%, faina neagra de grau, drojdie, sare, enzime naturale

6. Turtite cu GRAHAM 2 x 50g

Ingrediente: srot de grau (faina graham), faina neagra de grau, drojdie, sare, enzime naturala.

→ Contine un procent scazut de carbohidrati si o cantitate mare de fibre benefice tranzitului intestinal. 

Paine integrala - www.moaragliga.ro

7. Chifle cu TARATE 5 x 50g

Ingrediente:  faina alba de grau, tarate de grau 14%, drojdie, sare iodata, gluten, grasimi vegetale, enzime naturale

→ Produsul confera un aport crescut de fibre si vitamine din complexul B datorita continutului ridicat de tarate de grau. In acelasi timp, taratele de grau contin fibre insolubile care ajuta la imbunatatirea tranzitului digestiv.moara gliga

8. Chifle cu faina NEAGRA si MULTICEREALE 5 x 50g

Ingrediente: faina neagra de grau 50%, fulgi de grau 10%, faina integrala de secara, chimen, orzoaica 5%.

→ Este un produs valoros din punct de vedere nutritional, aducand un aport nutritiv ridicat oricarei mese.moara gliga

 

header pentru brutarie

RECOMANDARI, BENEFICII SI VALORI NUTRITIONALE 

SECARA si FAINA DE SECARA

faina integrala de secaraSecara este o cereala ce contine saruri minerale de fier, calciu, fosfor, magneziu, potasiu, vitamine: A, complexul B, C, E, PP, K, fibre, proteine si carbohidrati. Secara este un purificator sangvin, cu proprietati antiinflamatoare, energizante, remineralizante si vitaminizante; fortifica organismul si ajuta tranzitul intestinal.

Secara este indicata a se consuma in afectiuni cardiovasculare, renale, inflamatorii, boli de nutritie, constipatie si nu este indicata in boala celiaca (intoleranta la gluten).

OVAZUL si FAINA DE OVAZ

whole oats

 

Ovazul este o cereala ce contine calciu, potasiu, magneziu, vitamine:  A, C, D, K, complexul B, E, proteine si fibre. Are actiune stimulativa asupra sistemului endocrin, ajuta procesele digestive gratie fibrelor insolubile, scade riscul de boli cardiovasculare prin reducerea colesterolului „rau” LDL.

Ovazul NU este indicat pentru consum in cazul intolerantei la gluten.