De 12 ani povestea continua… @Cristina Ciorobitca si #MoaraGliga

filigrafie MGContinuam seria inceputa a povestilor de succes si a oamenilor valorosi care fac parte din echipa Moara Gliga, cu domnisoara Cristina Maria Ciorobitca.cristina c - 1

Povestea Cristinei la Moara Gliga a inceput in Decembrie 2004, cand proaspat absolventa a unei scoli postliceale, a hotarat sa isi “incerce norocul” in sectia noastra de productie panificatie, ca Ambalator.

De aproape 12 ani (cu o scurta intrerupere de cateva luni in 2006) Cristina este o parte importanta a echipei de productie Moara Gliga, ocupand in prezent postul de Gestionar al Depozitului de Franzelarie.

Am intrebat-o pe Cristina ce o motiveaza sa vina la lucru in fiecare zi cu zambetul pe buze si plina de energie pozitiva, de 12 ani de zile? … Raspunsul ei a fost unul foarte scurt si la obiect: “Imi place ceea ce fac!”.

… rugand-o sa dezvolte ideea, ne-a spus ca ea este tipul de persoana care pune intotdeauna job-ul pe primul loc,..insa motivul pentru care face acest lucru este tocmai pentru ca ii place munca pe care o face zilnic, ii aduce multe satisfactii si simte ca primeste respect si apreciere de la colegi dar si din partea superiorilor ierarhici.

 Ne poti da un exemplu de satisfactie a muncii tale? … “Cand merg in supermarket sa-mi fac cumparaturile, inevitabil analizez si raftul de paine. Atunci ma cuprinde un sentiment de mandrie, cand stiu ca painea Moara Gliga care se afla pe raftul acelui magazin a trecut, la un moment dat, prin mainile mele, fie ca am ambalat-o, fie ca am aranjat-o in lazi sau am participat altfel la un proces din lantul de productie si distributie.”

 Daca ai putea sa schimbi un aspect al muncii tale sau a conditiilor de munca, care ar fi acela? … “La munca mea nu as schimba nimic, insa cateodata ma simt obosita dupa turele de noapte si ma gandesc ce bine ar fi sa lucrez doar ziua. In acelasi timp inteleg ca noi, oamenii din productie, lucram si noaptea pentru ca clientii nostri sa beneficieze de paine cat mai proaspata, inca de la prima ora a diminetii. Acest lucru face parte din specificul industriei de panificatie, in care activam si a sectorului de productie, in general.”Cristina c - 2

Cristina este un adevarat exemplu de preseverenta, seriozitate si loialitate pentru Moara Gliga ca angajator si nu putem decat sa ne mandrim cu un astfel de angajat, sa ii multumim pentru munca din ultimii 12 ani si pentru ca este o membra activa si de baza a echipei noastre de productie!

Multumim Cristina si mult succes in continuare!

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicata.